Webinar gratuit: Performanța în relația cu furnizorii

News_BannerDezvoltat pe marginea abordării relațiilor cu furnizorii privită din perspectiva managementului performanței, Acumen Integrat organizează joi, 19 martie 2015, webinarul Performanța în relațiile cu furnizorii, gândit ca o incursiune în cursul „Certificare Profesională: Performanța în Relația cu Furnizorii”. Acest webinar, al optulea din cadrul sesiunii de webinarii din această primăvară, își propune să adreseze teme relevante, care să ofere o nouă perspectivă abordării integrative a relației cu furnizorii și a utilizării indicatorilor de performanță, în scopul monitorizării performanței și al îmbunătățirii colaborării cu aceștia.

Detalii webinar

  • Dată desfășurare webinar: Joi, 19 martie 2015
  • Oră desfășurare: 16:00-17:00
  • Durata: 1 oră (45 min. prezentare, 15 min. sesiune Q&A)
  • Participare online: Gratuită

Teme abordate

În cadrul webinarului se vor aborda următoarele teme specifice:

  • Elementele Cheie de performanță în relația cu furnizorii;
  • Analiza etapelor principale ce pot fi optimizate în procesul de achiziții;
  • Utilizarea eficientă a instrumentelor de management al performanței în gestiunea furnizorilor;
  • Motivația pentru îmbunătățirea performanței furnizorilor;
  • Beneficiile implementării unui sistem de performanță a furnizorilor.

Despre formator

Webinarul va fi susținut de Cristina Bleoca, specialist în achiziții și managementul lanțului de achiziții, cu o experiență managerială de peste 10 ani în domeniul aprovizionării și achizițiilor în companii din sectorul automotive și FMCG. Funcția de manager de operațiuni pe care o ocupă în prezent i-a oferit experiența practică pe care ea o împărtășește cu alți profesioniști, care participă la cursurile sale.

Cristina a coordonat departamente aflate la diferite niveluri de maturitate, de la punerea bazelor departamentelor de achiziții la administrarea unor perioade de creștere accelerată.

Experiența sa include formularea și implementarea de strategii pentru dezvoltarea activității de management al furnizorilor, optimizarea activității logistice, a fluxului materialelor, cât și managementul stocurilor.

Înscrieri

Participarea este gratuită la acest webinar, iar înscrierile se pot realiza accesând linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1552677908622333442

The KPI Institute Romania 16 Martie 2015 Webinar Taguri: ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>