Acumen Integrat organizează a patra ediție a Conferinței Managementul Performanței în România 2014

Acumen Integrat anunță cea de-a patra ediție a Conferinței devenite traditie Managementul Performanței în România. Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 octombrie 2014, la Hotel Ramada Sibiu.

Conferința reprezintă o oportunitate de a învăța de la practicieni în managementul performanței, de a genera noi idei și de a cunoaște profesioniști în domeniu, din România și de la nivel internațional. Datorită succesului de până acum, Conferința a devenit o tradiție ajungând la a patra ediție.

Fiind un eveniment unic din perspectiva domeniului, a tematicilor abordate și a vorbitorilor, Conferința Managementul Performanței in România reunește în fiecare an practicieni în managementul performanței din diverse industrii: resurse umane, servicii profesionale, administrație publică, automotive, banking, retail, sănătate și diverse arii funcționale: IT&C, logistică, manufacturing, marketing, vânzări. Evenimentul aduce la Sibiu specialiști din sfera managementului performanței care oferă în cadrul conferinței informații legate de bune practici și abordări de succes în domeniu.

Prima zi a evenimentului, 23 octombrie, va debuta printr-un masterclass susținut în limba engleză de către Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud. Dr. 3M va fi prezent pentru a treia oară în România, la Sibiu prezentând o analiză de studii de caz ample, noutăți în domeniu, oferind sfaturi practice despre implementarea și utilizarea sistemelor de management al performanței, atât la nivelul organizațiilor private, cât și al celor publice.

A doua parte a zilei va fi continuată prin Modulul „Managementul performanței la nivel strategic”, modul de prezentări de studii de caz ale practicienilor în domeniu.

În a doua zi, 24 octombrie, conferința va fi continuată cu Modulele „Managementul performanței la nivel operațional” și „Managementul performanței la nivel individual”.

În data de 25 octombrie vor avea loc workshopurile post-conferință: Balanced Scorecard, Indicatori de performanță și Criterii de performanță. În a doua jumătate a zilei va avea loc simularea de business „Friday Night at the ER”.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxă de participare, reduceri si modalități de inscriere, vă invităm să accesați site-ul oficial al evenimentului: www.conferinta.kpis.ro

Evenimentul este conceput pentru a oferi top managerilor, antreprenorilor, managerilor de strategie, de divizie sau departament, liderilor de echipe, responsabililor sau coordonatorilor de proiecte o imagine asupra practicilor de managementul performanței la toate nivelurile organizaționale în România și la nivel internațional.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:

Victor Pașcanu
Coordonator Eveniment
Tel.:+40 0752 976 875
Email: victor.pascanu@acumen.ro

The KPI Institute Romania 14 Iulie 2014 Evenimente Taguri:

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>