2 zile rămase până la Conferința Managementul Performanței 2014 – ediția a IV-a

Conferinta Managementul Performantei

Între 23 și 25 octombrie se va desfășura, la Sibiu, cea de-a patra ediție a Conferinței Managementul Performanței în România. Conferința, organizată anual de către Acumen Integrat, începând cu anul 2011, a devenit un eveniment de referință în domeniul managementului performanței.

Evenimentul reunește și în acest an profesioniști și experți în domeniu atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Astfel, pe parcursul celor trei zile, participanții vor putea asista la un Masterclass susținut de către Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud, care va fi prezent pentru a treia oară în România, precum și la prezentări ale specialiștilor români în managementul performanței. De asemenea, participanții vor beneficia și de trei workshop-uri și vor învăța datorită simulării Friday Night at the ER, cum să colaboreze și să ia decizii în cadrul unui sistem complex.

Programul primei zile, 23 octombrie, debutează cu Masterclass-ul „Practici internaționale în domeniul Managementului Performanţei”, susținut de Dr. Mohamed Moustafa Mahmoud, Director Executiv al Institutului Madinah pentru Leadership şi Antreprenoriat (MILE). În cadrul acestui Masterclass se vor prezenta și analiza studii de caz ample, se vor discuta ultimele noutăți în domeniu și bune practici în ceea ce privește implementarea sistemelor de management al performanței atât la nivelul organizațiilor private, cât și al instituțiilor publice.

În a doua parte a primei zile debutează primul dintre cele trei module dedicate managementului performanței. Astfel, în cadrul primului modul, dedicat Managementului performanței la nivel strategic, experți din cadrul unor companii precum Atos, OMV Petrom, IPEC și The KPI Institute vor aborda, în cadrul prezentărilor pe care le vor susține, următoarele teme:

 • Învățarea și transformarea organizațională prin noi tehnici de comunicare, educaționale și de managementul cunoștințelor ca elemente cheie în managementul strategic al performanței;
 • Stabilirea indicatorilor de performanță și aria lor de rezultate;
 • Benchmarking: un element cheie în management;
 • Instrumentele utilizate în planificarea strategică.

Cea de-a doua zi a conferinței, 24 octombrie, continuă cu celelalte două module dedicate managementului performanței. Modulul II, dedicat managementului performanței la nivel operațional, va cuprinde prezentări pe teme specifice, precum:

 • Probleme reale – soluții „garantate” versus soluții „inventate”;
 • Importanța Indicatorilor Cheie de Performanță la nivel operațional;
 • Realizarea unui cadru riguros de vizualizare a datelor;
 • Analiza datelor.

În a doua parte a zilei vor avea loc prezentările din cadrul Modulului III, dedicat abordării unor teme specifice managementului performanței la nivel individual, ca de exemplu:

 • Dezvoltarea și simularea unui sistem de bonusare;
 • Motivarea personalului ca element cheie în performanță;
 • Cultura performanței: studiu comparativ;
 • Dezvoltarea unui plan de performanță a angajaților.

Fiecare dintre cele trei module va fi urmat de câte un panel de discuții. Scopul acestor prezentări din cadrul conferinței este nu doar să aducă în discuție studii de caz și aspecte majore referitoare la managementul și măsurarea performanței, ci și să stimuleze dezbaterea.

Ultima zi a conferinței, 25 octombrie, este dedicată celor trei workshop-uri și simulării Friday Night at the ER. Programul este deschis de workshop-ul „Strategie echilibrată – calea către performanță” și va fi susținut de către Radu Cocean, lector univ. dr. în cadrul Departamentului de Marketing al Facultății de Științe Economice şi Gestiunea Afacerilor, UBB Cluj-Napoca.

Al doilea workshop, „Indicatori de Performanță: Măsurare, învățare și optimizare”, discută aspecte cheie ale măsurării performanței și este facilitat de către Raluca Vintilă, Instructional Design & E-Learning Coordinator în cadrul The KPI Institute, autoritatea globală în domeniul Indicatorilor Cheie de Performanță.

Al treilea workshop, „Criteriile de performanță, evaluarea și îmbunătățirea performanței angajaților”, aduce în discuție aspecte cheie ale performanței individuale și este susținut de către Andreea Vecerdea (Trîmbițaș), Head of Performance Management Office și Trainer în cadrul The KPI Institute, autoritatea globală în domeniul Indicatorilor Cheie de Performanță.

Conferința se încheie cu simularea de business Friday Night at the ER, care simulează administrarea unui spital timp de 24 de ore. Scopul acestei simulări este să dezvolte competențe precum gândirea sistemică, munca în echipă și spiritul de conducere. Aceasta se bazează pe stilurile de lucru ale participanților, învățându-i să colaboreze și să ia decizii bazate pe date în cadrul unui sistem complex.

Pentru a avea oportunitatea de a discuta despre managementul performanței cu experți în domeniu pe teme precum stabilirea indicatorilor de performanță și aria lor de rezultate, importanța Indicatorilor Cheie de Performanță la nivel operațional, motivarea personalului ca element cheie în performanță sau cultura performanței, profitați de ultimele zile de înscriere la ediția din acest an a Conferinței Managementul Performanței în România!

The KPI Institute Romania 21 Octombrie 2014 Evenimente, Managementul Performanței Taguri: ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

<small>You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes:<br> <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>